Cautare

574 de rezultate pentru "testu de psihologie buzau" (4.82 secunde)
'Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR), condusa de trei presedinti fosti ministri PSD, se lanseaza oficial pe 1 Mai, o sarbatoare consacrata in ultimii ani de serbarile cu mici si bere ale lui Vanghelie, unde erau prezente active in prim plan.
'Pe domnii Basescu&Boc nu prea i-a vazut nimeni pe la spectacole de teatru, la opera sau la filarmonica.
MEDIAFAX informeaza ca presedintele Traian Basescu implineste, azi, 4 noiembrie 2010, varsta de 59 de ani, in anii precedenti el sarbatorindu-si ziuade nastere de obicei alaturi de familie, iar pentru acest an fiind anuntata, pana la ora transmiterii acestei stiri, doar participarea sa la emisiuni la RRA si la B1 Tv.
Secretarul general al Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca pana in 5 martie se vor finaliza discutiile privind crearea unor aliante locale intre PSD si Alianta de Centru Dreapta (ACD) in toate judetele.
Deputatul Cezar Preda avertizeaza ca trecerea legii de reducere a TVA la alimente poate face sa cada Guvernul. Deputatul Cezar Preda, vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal, este de parere ca legea de reducere a TVA la alimente este cea mai slaba disfunctionalitate a PDL de la declansarea alegerilor interne.
Guvernul s-a angajat in ultimele discutii cu FMI sa elimine subventia la energia termica in perioada imediata astfel ca factura populatiei pentru incalzire si apa calda ar putea creste cu pana la 60% pana la finele anului, in functie de capacitatea primarilor de a acoperi diferenta din surse proprii.
Cu atat mai mult cu cat au aparut pe surse si primele harti care descriu intentiile puterii de a reorganiza administrativ-teritorial Romania pe 16 regiuni. O prima privire asupra acestora invedereaza clara intentie de a redesena echilibrele de putere locale in favoarea formatiunilor aflate vremelnic la guvernare.
Mesajul pe care a vrut sa-l dea la tot natul este ca sunt total neavenite reprosurile ori aluziile rautacioase ca luxul tinutei sale vestimentare, ca si averea considerabila pe care o are ar fi legate de politica.
Solutia a fost inclusa intr-un proiect de lege care a trecut deja de Senat, prin adoptare tacita si care se afla in sertarele deputatilor de trei luni. ... Suceava-Botosani, Iasi-Neamt-Bacau-Vaslui, Braila- Galati-Vrancea-Buzau.
Catalin Predoiu a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Traian Basescu. ... Elena Udrea si Catalin Predoiu sunt din judetul Buzau, chiar din acelasi sat, Pietroasa.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat astazi pentru gandul ca nu impartaseste opiniile critice la adresa lui Ponta, aparute imediat dupa discursul acestuia in Parlament. ... El a explicat acolo ceea ce era de explicat;
El a subliniat ca parlamentarii Uniunii Social Liberale nu vor renunta la greva parlamentara decat in momentul in care puterea va accepta sa puna in aplicare cele patru conditii propuse de copresedintii USL Victor Ponta si Crin Antonescu.
USL castiga aproape sigur 33 de CJ si 28 de municipii Dupa centralizarea a 70% din sectii Seful de campanie al USL Liviu Dragnea a declarat ca Uniunea castiga presedintia Consiliilor Judetene Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Huneadoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mures, Olt, Prahova, Satu-Mare, Salaj, Suceava, Teleorman, Timis, Vaslui, Valcea, Vrancea, dupa numararea a voturilor din 70% din sectii.
Biroul Electoral Central (BEC) a amanat astazi anuntarea rezultatelor finale ale alegerilor locale , dupa ce participantii la scrutin au depus aproape 100 de contestatii prin care sunt sesizate mai multe fraude, informeaza NewsIn.
Romascanii nu pot fi pacaliti cu niste candidati de imprumut", scrie Bratescu. Nu are cuvinte de lauda și este convins ca orasului merita un deputat credibil. ... De ce nu candideaza dumneaei la Buzau?
Pe lista, de la Isarescu la Hagi.
USL a castigat toate mandatele de parlamentar din 25 de judete.
Aproximativ 4.200 de delegati din intreaga tara se reunesc, vineri si sambata, la Sala Palatului, in Congresul extraordinar al PSD, principalul punct pe ordinea de zi fiind alegerea unei noi conduceri a formatiunii, pana la scrutinul din 2016, precum si modificarea Statutului PSD.
Crin Antonescu da cu piciorul acolo unde i-au venit cele mai multe victorii in alegeri Senatorul PSD Ilie Sarbu a declarat ca datorita PSD, Crin Antonescu se poate lauda cu cei mai multi primari, presedinti de Consilii Judetene si parlamentari pe care PNL i-a avut vreodata, iar atacurile la adresa social democratilor nu-i fac cinste si ii recomanda liderului PNL sa se apropie de PDL prin alte mijloace si nu prin cele actuale in care arunca cu noroi in fostii camarazi.
Stenograma comentata a evenimentelor saptamanii 19 - 25 ianuarie 2015 - Manifestarile prilejuite de implinirea a 25 de ani de la revenirea in tara a principesei Margareta au oferit un tablou complet, de la un dejun festiv la Palatul CEC pana la concertul omagial de la Ateneu.
google-analytics.com